Volleybalvereniging GGV is een echt Leidse volleybalvereniging met een internationaal tintje. Naast gewoon Nederlands met soms een klinkende Leidse R, hoor je bij ons ook Italiaans, Spaans, Engels, Duits, Grieks, Pools… Dat maakt GGV een bijzondere vereniging. Iedereen is er welkom.

Voorop staan onze sportieve prestaties. Dat was al zo bij onze oprichting in 1952. Op dit moment zijn er 12 competitiespelende teams, vier heren- en zeven damesteams en een recreantenteam. Daarnaast heeft GGV ook recreanten die geen competitie spelen. Onze teams spelen eerste tot en met vierde klasse en we trainen op maandag-, dinsdag- en woensdag- en donderdagavond. De wedstrijden zijn meestal vrijdagavond of zaterdag. In de zomer zijn we op de woensdagavonden te vinden op het strand van Katwijk om lekker te beachvolleyballen.

Naast volleyballen op niveau vinden wij gezelligheid binnen GGV erg belangrijk. Onze activiteitencommissie (Accie) organiseert het hele jaar door leuke activiteiten, zoals een spelletjesavond, diner rouler, het jaarlijkse beach- en blacklighttoernooi, een weekendje weg en natuurlijk regelmatig borrels in de gezellige binnenstad van Leiden! Enkele keren per jaar verschijnt naast de maandelijkse nieuwsbrief, de Blok, het clubblad van GGV. Hierin vind je veel informatie van en voor GGV-leden. Naast wedstrijdverslagen, interviews en verhalen over verschillende activiteiten staan er foto’s, volleybaltips en wist-je-datjes in.

Behalve in een ‘ouderwets’ magazine, zijn we ook te vinden op Twitter en Instagram. Hier vind je alle actuele informatie over evenementen, bijzondere uitjes en andere wetenswaardigheden.