Kom vrijblijvend een keer meetrainen

GGV heeft diverse dames- en herenteams, die uitkomen in de 2e, 3e en 4e klasse. Daarnaast hebben wij een groot en gezellig recreantenteam, dat regelmatig meedoet aan toernooien in de regio. 

Wij trainen elke maandag- of dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur (een training duurt anderhalf uur) en onze thuiswedstrijden vinden plaats op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) volleybalvereniging om deze teamsport te beoefenen? Je kunt altijd een keer bij ons langskomen om vrijblijvend mee te trainen met één van de teams. Lid worden kan op ieder moment in het seizoen. 

Meetrainen?

Heb jij al volleybalervaring en lijkt het je leuk om bij GGV competitie te spelen? Of heb je juist nog geen ervaring met deze sport, maar zou je graag willen leren volleyballen? Ook dat kan bij GGV. Neem contact met ons op om je aan te melden voor één van de trainingen.

Hoe meld ik me aan?

Wil je een keer meetrainen? Of wil je meer informatie over de huidige mogelijkheden bij GGV? Stuur dan een e-mail naar Esmee, onze secretaris (info[at]ggv-volleybal.nl). Als je een keer wilt komen trainen, vergeet dan niet om in jouw mailtje aan te geven hoeveel (recente) volleybalervaring je hebt.