Wij zijn GGV: Geklonken en Gelaste Vriendschap. Dé Leidse volleybalvereniging met een internationaal tintje. Op deze pagina lees je meer over wie we zijn als club, waar we voor staan en wat we allemaal ondernemen. Nieuwe leden zijn bij ons altijd welkom, dus kom vooral een keer vrijblijvend kennismaken!

Teams

GGV doet met al haar competitiespelende teams elk jaar mee met de Nevobo competitie en is actief in de 1ste, 2de, 3de en 4de klasse. Op dit moment zijn er 12 competitiespelende teams ingeschreven bij de Nevobo (vier heren-, zeven damesteams en een recreantenteam). Onze thuiswedstrijden vinden plaats op vrijdagavond in sportcomplex 1574.

Je kunt er ook voor kiezen om trainingslid te worden. In dat geval ben je wel onderdeel van het team waarmee je wekelijks traint, maar doe je niet mee aan de wedstrijden. Tot slot hebben we ook twee actieve recreantenteams. Ook hier kun je lid van worden.

Trainen

Trainingen beginnen medio augustus en eindigen eind juni. Dit is op de maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Recreanten 2 traint altijd op woensdagavonden. De trainingen vinden plaats in het Vlietland College (Apollolaan 262, 2324 BZ Leiden).

Wedstrijden

De reguliere competitie begint medio september en eindigt eind april. Tijdens de zomervakantie ligt de reguliere competitie stil, maar wordt er wel fanatiek gebeachvolleybald. De thuiswedstrijden vinden op vrijdagavond plaats en in de regel in sportcomplex 1574. Soms vindt een thuiswedstrijd per uitzondering plaats in Sporthal de Zijl of Basalt.

De uitwedstrijden worden ook vaak op een vrijdagavond gespeeld, maar af en toe kan dit ook op een woensdag- of donderdagavond of ergens op zaterdag zijn.

Beachvolleybal

In de zomer zijn we onder andere op de woensdagavonden te vinden op het strand van Katwijk om lekker te beachvolleyballen. Daarnaast wordt er ook regelmatig op gras gespeeld.

Sociale activiteiten

Behalve volleybal vindt GGV ook andere zaken belangrijk. Vriendschap, gezelligheid, sportiviteit en teamgeest zijn trefwoorden die de sfeer in onze vereniging kenmerken. Activiteiten als de kick-off, het diner rouler en het eindfeest zijn vaste items op de verenigingskalender.

Commissies en bestuur

Jaar in jaar uit zetten onze leden zich in om GGV te maken tot de vereniging die het nu is. Dit gebeurt in het bestuur en ook in verschillende commissies.

Bestuur: het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. In principe is dit de plek voor een visie over de toekomst van GGV, het in stand houden en verbeteren van de club en het maken van contact met andere verenigingen. Klik hier voor meer informatie over het bestuur.

Technische Commissie (TC): de TC focust zich op alles wat belangrijk is binnen het volleybal. Zij houden zich bezig met het samenstellen van teams, aanstellen en coachen van trainers naast het evalueren van het lopende/afgelopen seizoen.

Activiteitencommissie (Accie): de Accie houdt zich bezig met alles wat buiten volleybal bij GGV gebeurt en is hiermee de sociale motor van de vereniging. Je leert snel jouw teamgenoten kennen, maar GGV bestaat uit zoveel meer leuke mensen. Denk aan het organiseren van activiteiten als diner rouler, het kerstdiner, een foute kroegentocht of het befaamde jaarlijkse eindfeest.

Materiaal-/tenuecommissie: de materiaal-/tenuecommisie waakt over alle fysieke spullen die nodig zijn om te kunnen volleyballen, zoals ballen(tassen) en beachnetten. Daarnaast zorgen zij ervoor dat er voor ieder competitiespelend lid een GGV-tenue beschikbaar is.

Blokcommissie: een verenging is niet compleet zonder verenigingsblad. GGV heeft Het Blok, wat een aantal keer per jaar digitaal wordt uitgebracht.

Lidmaatschap

Er zijn diverse vormen van het lidmaatschap. Denk aan recreant-, trainings-, of competitielid. Het lidmaatschap loopt uiteen tussen de € 175 en € 302,50 per seizoen.

Kom meetrainen

Wil jij ontdekken of volleyballen bij onze vereniging iets voor jou is? Kom dan eerst vrijblijvend een keer volleyballen. Meld je aan via het formulier meetrainen. En wil je meer informatie over spelen bij ons? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.