GGV KickOff 2020 toernooi & pubquiz

GGV KickOff 2020 toernooi & pubquiz


Evenementgegevens

  • Datum:

Hopelijk is iedereen ondanks de zinderde hitte van de afgelopen tijd en het aanhoudende Corona-virus gezond en enthousiast over het nieuwe volleybalseizoen. Ik wil jullie hierbij hartelijk uitnodigen voor de traditionele Kickoff! Hij wordt gehouden op 4 september in de Vijf Meihal vanaf 19:00

Wat gaan we doen?

TOERNOOI

Eerst zullen we een klein toernooi spelen in de Vijf Meihal. Conform de Nevobo richtlijnen kunnen wedstrijden gespeeld worden, maar dient er thuis gedoucht te worden. Daarnaast zullen we erop toezien dat de Vijf Meihal alle verder mogelijke voorzorgsmaatregelen (zoals het extra ventileren van de ruimte) treft. Het bestuur regelt sowieso handreiniger en middelen om indien gewenst volleyballen te reinigen.

PUBQUIZ

Hierna zullen onze Quizhelden Leung en Rob in een nog nader te bepalen Cafe onze kennis op te proef stellen. Er wordt geregeld dat iedereen met de verplichte 1,5 meter afstand van elkaar de quiz kan doen. Traditiegetrouw is het eerste rondje van het bestuur 😊 Na afloop van de quiz kan er nog verder gedronken en gekletst worden, altijd met de 1,5 meter in achting nemend.

ggvadmin