Diner roule

Diner roule


Evenementgegevens

  • Datum:

We zullen het jaar zoals altijd aftrappen met het Diner Roulé. Dit jaar zal het Diner Roulé op een online, corona-proof manier plaatsvinden op vrijdag 20 november. We zullen rond 19.00 op Zoom beginnen onder het genot van een borrelhapje en drankje verzorgd door de Accie. Wij zullen de benodigdheden hiervoor de dag voor het Diner Roulé langs jullie huizen brengen.
 
Vervolgens zullen we in groepjes uiteen gaan om een hoofdgerecht te koken en vervolgens nogmaals in andere groepjes uiteen gaan om een nagerecht te koken. 
Daar wij helaas niet bij elkaar kunnen komen eten dit jaar willen wij jullie bij het opgeven vragen om een leuk recept voor een hoofdgerecht en/of desert naar ons op te sturen! Wij maken dan een selectie van welke recepten er gekookt zullen worden en sturen iedereen die dit recept gaat koken een booschappenlijstje op. Op de avond zelf zal iedereen dus thuis voor zichzelf (en eventuele aanhang) koken! Degene die het hoofdgerecht of nagerecht ingebracht zal via Zoom de instructies aan de rest geven en vervolgens kunnen we het allemaal samen opeten 😊 ! Zorg er dus wel voor dat het recept dat je opstuurt maximaal 45 minuten kookwerk is. 
ggvadmin