Welkom bij GGV Volleybal

Welkom bij GGV Volleybal

Volleybalvereniging GGV is een echt Leidse volleybalvereniging met een internationaal tintje. Naast gewoon Nederlands met soms een klinkende Leidse R, hoor je bij ons ook Italiaans, Spaans, Engels, Duits, Pools… Dat maakt GGV een bijzondere vereniging. Iedereen is er welkom.

Voorop staan onze sportieve prestaties. Dat was al zo bij onze oprichting in 1952. Op dit moment zijn er 8 competitiespelende teams ingeschreven bij de Nevobo, drie heren- en vijf damesteams, en hebben we een zesde damesteam dat zich klaarmaakt voor de competitie en twee actieve recreantenteams. Ook bieden we softvolleybal voor sporters met een beperking. Onze teams spelen tweede tot en met vierde klasse en we trainen op maandag-, dinsdag- en woensdagavond in het Vlietland College, Apollolaan, Leiden. Onze wedstrijden spelen we op de vrijdagavonden in de Vijfmeihal. In de zomer zijn we op de woensdagavonden te vinden op het strand van Katwijk om lekker te beachvolleyballen.

Naast volleyballen op niveau vinden wij gezelligheid binnen GGV erg belangrijk. Onze activiteitencommissie (Accie) organiseert het hele jaar door leuke activiteiten, zoals skiën, spelletjesavond, het jaarlijkse beach- en blacklighttoernooi, een weekendje weg en natuurlijk regelmatig borrels in de gezellige binnenstad van Leiden!

Enkele keren per jaar verschijnt de Blok, het clubblad van GGV. Hierin vind je veel informatie van en voor GGV-leden. Naast wedstrijdverslagen, interviews en verhalen over verschillende activiteiten staan er foto’s, volleybaltips, een kwartet, wist-je-datjes in. Ook de notulen van ledenvergaderingen en de actuele ledenlijst vind je erin terug.

Behalve in een ‘ouderwets’ magazine, zijn we ook te vinden op Facebook. Hier vind je alle actuele informatie over evenementen, bijzondere uitjes en andere wetenswaardigheden.

beheerder-admin