Spannende derby in Vijfmeihal

Spannende derby in Vijfmeihal

Vrijdagavond 20 november stonden ze tegenover elkaar: GGV Heren 2 en GGV Heren 3. Het ging er in de Leidse Vijfmeihal vriendschappelijk, maar fanatiek aan toe. Heren 2 slaagde erin Heren 3 eronder te houden. Maar dat ging niet vanzelf. Hoogtepunt: een zinderende laatste set, die eindigde in 30-28.

De eerste set begon Heren 3 sterk. Bijna de hele set wisten ze een voorsprong te houden op Heren 2. Pas aan het einde van de set, wisten de mannen van Heren 2 het derde team van GGV Leiden in te halen. Deze set eindigde in 25-20.

vijfmeihal derby2

Lange rally’s

De daaropvolgende sets waren lange rally’s te zien, waaruit blijkt hoezeer Heren 3 gegroeid is. Maar ook aan de kant van Heren 2 zit veel power en dankzij spelinzicht en servicedruk werden deze twee sets wat gemakkelijker binnengehaald door Heren 2.

Spannende laatste set

Maar Heren 3 gaf zich niet zomaar gewonnen. Inmiddels geflankeerd door coach Esmee bleven de punten over en weer gaan. Meerdere matchpoints volgden en pas op 30-28 wist Heren 2 de wedstrijd af te maken op 4-0.

Biertjes

Hierna werden handen geschud en biertjes gedronken om een spannende pot in een vriendschappelijke sfeer (niet te verwarren met vriendschappelijke wedstrijd!) af te maken zoals het hoort.

Reacties zijn gesloten.