Zeer succesvol seizoen voor GGV!

Zeer succesvol seizoen voor GGV!

De competitie zit erop en we kunnen terugblikken op een zeer succesvol seizoen.
Om te beginnen is Dames 1 kampioen geworden in hun poule en spelen ze daarom volgend jaar in de 2e klasse. Dames 2 wist ook veel punten binnen te slepen, maar ondanks de twee gewonnen wedstrijden tegen de kampioen, ging het kampioenschap daar net aan hun neus voorbij, maar eindigden zij op een ruime voorsprong van de andere teams op de tweede plaats. Ook zij promoveren hiermee en zullen volgend jaar in de 3e klasse uitkomen.
Dames 3 had helaas een kleine wedstrijdpoule, waardoor zij meer dan 2x tegen alle tegenstanders streden dit jaar. Dit heeft een mooie 4e plaats opgeleverd. Mooi is dat deze klasse volgend jaar samengevoegd wordt met de 4e klasse, waardoor dit een aantrekkelijkere competitie zal opleveren.

Voor Heren 1 was het een spannend jaar. Doordat enkele leden uit dit team vorig jaar stopten, verschenen zij aan de start van het seizoen met een erg krappe bezetting. Gelukkig zijn er in de loop van het jaar wat nieuwe heren bijgekomen en al zaten zij nog steeds niet heel ruim in de bezetting, was dat al veel prettiger spelen. Na flink knokken hebben zij met een 10e plek in de poule zich weten te handhaven in de 3e klasse.
Heren 2 is ook zeer blij met de nieuwe aanwas in hun team, waardoor zij een leuk competitieseizoen hebben gedraaid. Ze zijn op de 9e plek geeindigd en zullen ongetwijfeld meer op elkaar ingespeeld raken en daardoor volgend jaar deze score kunnen overtreffen.
Al met al een zeer succesvol en gezellig jaar voor GGV.
Op naar volgende seizoen met nieuwe, spannende uitdagingen!

admin

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen