Diner rouler groot succes

Diner rouler groot succes

Diner rouler groot succes

Voor sommigen was het lang zoeken naar het juiste adres, een enkeling kreeg iets voorgeschoteld wat hij echt niet lustte en bijna iedereen is behoorlijk natgeregend, maar wat wás het gezellig: het allereerste GGV-diner rouler. En vrijwel iedereen heeft ontzettend zijn/haar best staan doen in de keuken. 

Samen eten
Op zaterdag 9 november organiseerde de Accie een Diner Rouler. Wat is dat? In kleine groepjes afwisselend ergens gezellig samen eten. Hiervoor deelde de Accie alle deelnemers in koppels van twee in. Samen gingen de koppels meerdere adressen langs om met andere koppels een hapje te eten. Na het eten kwam (bijna) iedereen nog voor een afsluitend drankje samen in Lemmy’s.

Bijna iedereen heeft zich staan uitsloven achter het fornuis: er waren echte Italiaanse lasagnas, huisgemaakte brownies, carpaccio’s en herfstige pompoensoepjes. Smullen dus. Maar bovenal was het erg leuk om eens bij mensen thuis te kijken, en eens met andere mensen dan je eigen teamgenoten op stap te zijn. Voor herhaling vatbaar!