Dames 1 gaat voor handhaving

Dames 1 gaat voor handhaving

Dames 1 gaat voor handhaving

Dames 1 gaat het doen zaterdag! Om 13.00 uur spelen zij in sporthal Tanthof in Delft hun PD-wedstrijd tegen VCO Dames 2. Winnen zij deze pot, dan blijven zij gehandhaafd in de tweede klasse.

De afgelopen wedstrijd werd met een overtuigende 4-0 gewonnen, waarmee een tiende plek in het klassement een feit was. Hoewel Dames 1 daarmee in de laatste fase van de competitie zeer sterk is teruggekomen, is het helaas niet genoeg om verzekerd te zijn van handhaving. Vandaar de pot van komende zaterdag in Delft, tegen de nummer twee uit de derde klasse. Op papier moet het te doen zijn, in de praktijk kunnen de dames de support van veel GGV’ers goed gebruiken.

Supporters
Wie dus zaterdagmiddag tijd en zin heeft, is meer dan welkom in de Tanthof, Henk van Riessenlaan 2. Als je wilt gaan en je zoekt nog vervoer, stuur dan een mailtje naar info@ggv-volleybal.nl, dan kunnen we kijken of we een en ander kunnen coördineren.

Sterkte
Rest ons vanaf deze plek de dames heel veel sterkte en natuurlijk ook gewoon veel spelplezier te wensen. Zet ‘m op Afke, Baukje, Brigitta, Elles, Esmée, Esther, Jolijn, Marieke, Sonja en Ursula!!!