Laatste maand competitie

Laatste maand competitie

Laatste maand competitie

Thuiswedstrijden in de Vijfmeihal

April gaat bijna van start en daarmee ook de laatste maand op competitie op de vrijdagavond. Alle teams doen hun best nog enkele plaatsen te stijgen. De verwachting is dan ook dat GGV het competitieseizoen prima zal afsluiten.

Sporthal RRC

Nu alle teams verhuist zijn naar de sporthal in het RRC, is onze technische commissie alweer druk bezig de teams voor volgend seizoen in te plannen.

Kom vrijblijvend een keer meetrainen

GGV heeft diverse dames- en herenteams, die respectievelijk uitkomen in de 2e, 3e en 4e klasse. Daarnaast hebben wij een groot en gezellig recreantenteam, dat regelmatig meedoet aan toernooien in de regio. Enthousiaste nieuwe leden zijn bij ons altijd welkom. Voor volgend seizoen is er nog plaats in diverse teams.

Meetrainen?

Heb jij al volleybalervaring en lijkt het je leuk om bij GGV competitie te spelen? Of heb je juist nog geen ervaring met deze sport, maar zou je graag willen leren volleyballen? Ook dat kan bij GGV. Neem contact met ons op om je aan te melden voor één van de trainingen.

Hoe meld ik me aan?

Wil je een keer meetrainen? Of wil je meer informatie over de huidige mogelijkheden bij GGV? Stuur dan een e-mail naar Brigitta, onze secretaris. Als je een keer wilt komen trainen, vergeet dan niet om in jouw mailtje aan te geven hoeveel (recente) volleybalervaring je hebt.