Korte winterstop GGV

Korte winterstop GGV

Korte winterstop GGV

GGV heeft dit jaar een korte winterstop. Veel teams speelden op 19 december nog een wedstrijd en mogen op 9 januari alweer aan de bak. Een aantal teams mag vieren dat zij op koers liggen met de doelstelling.

Heren 1
Dat geldt bijvoorbeeld voor Heren 1, dat de eerste helft van het seizoen helaas moest afsluiten met een iets minder goede prestatie. Maar dat toch op een prachtige vijfde plek in de poule staat.

Dames 2
Ook Dames 2 houdt zich keurig aan de eigen voorspelling: zij staan vijfde in de poule. Precies zoals zij bij de start van het seizoen al dachten. Na een kortdurende dip van enkele wedstrijden, werd de laatste wedstrijd weer op klinkende wijze gewonnen.

Dames 1
Dames 1 kampt helaas met ellendige blessures, en had zelfs de pech dat de laatste wedstrijd moest worden stilgelegd kort na het begin van de derde set, toen Kirsten een lelijke val maakte en beide polsen brak. Wij wensen Kirsten veel sterkte, maar ook dames 1 dat toch hard blijft knokken en ondanks de tegenslagen punten blijft pakken. De dames staan negende in een poule van 12.

Heren 2
Heren 2 begint eindelijk warm te draaien, maar loopt met slechts zes gespeelde wedstrijden erg achter op schema. Niettemin staan ze op een veelbelovende vierde plek, in een kleine poule van maar zeven teams. Dat belooft wat voor na de winterstop, als het wedstrijdenaantal flink toeneemt.

Dames 3
Dames 3 heeft ook pas zes wedstrijden gespeeld en mag na de kerstdagen ook hard aan de bak. Gelukkig hebben zij de stijgende lijn ook te pakken. De dames wonnen in elk geval de laatste twee wedstrijden.

Dames 4
Ook Dames 4 kan met een gerust hart kerst gaan vieren. Na een wervelend begin, zakte het tijdelijk een beetje in, maar de laatste wedstrijd leverde een 4-0-overwinning op. Alle reden voor een feestje dus. In de ranglijst staan de dames nu op de zesde plek.