Kerst met de sterren

Kerst met de sterren

Kerst met de sterren

De rode loper lag uit op 21 december in de Morsstraat, want bij Jills restaurant maakten de sterren van GGV hun opwachting. Het thema van het kerstdiner was dit jaar ‘filmsterren’.

En dus wandelden er een Ratatouille binnen, een Oscarwinnaar, de Blues Brothers en natuurlijk – want daar draait het om op de rode loper – dames in de meest geweldige dresses.

In shape
Aan tafel werden we verrast met een uitstekend driegangendiner en prima wijnen. Het grand dessert was eigenlijk een beetje te veel van het goede voor de filmsterren, die er nu eenmaal alles aan doen om in shape te blijven. Maar goed, voor deze feestelijke gelegenheid zetten alle deelnemers hun bezwaren even opzij.  

Gezellig
Maar laten we wel wezen: uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om één ding: was het een beetje gezellig? Jazeker, dat was het. Bij elke gang werd de tafelschikking gehusseld. Dus kwam je eens te spreken met dat GGV-lid dat je eigenlijk nooit eerder had gesproken.

Kruipafstand
Na afloop belandden we uiteraard nog even in Lemmy’s. De Accie heeft vast en zeker bewust een restaurant op kruipafstand van onze stamkroeg uitgezocht.