GGV wenst iedereen een duivels 2015

GGV wenst iedereen een duivels 2015

GGV wenst iedereen een duivels 2015

Voor wie zich altijd al afvroeg: zijn GGV’ers engeltjes of duivels: Zaterdagavond 20 december waren de duivels in de meerderheid. Tijdens het jaarlijkse GGV-kerstdiner ging het er verder gelukkig engelachtig aan toe.

De Accie reserveerde dit jaar een tent-op-stand voor het kerstdiner. Om 19.00 uur werden alle deelnemers verwacht in Bree33, de nieuwste culinaire loot aan de Leidse stam. Bij binnenkomst konden de GGV’ers ook nog aansluiten bij de foute-kersttruienborrel, maar gelukkig bleef iedereen ‘gewoon’ bij de club waar ‘ie thuishoort: deze avond rood-wit, in plaats van rood-zwart.

Serveren
Voor wie dacht dat volleyballers goed kunnen serveren; neem eens een kijkje bij Bree33! De vier gangen werden in een noodgang geserveerd, evenals enige hoeveelheden wijn en bier. Het smaakte allemaal geweldig, en er was dus nog genoeg tijd om naar de Lemmy’s te gaan. Of North End. Of de Kroeg. Of nou ja, dan maar allemaal.

Breipatronen
Accie, bedankt voor weer een supergezellig en goed geregeld kerstdiner. Iedereen mag de breipatronen van zolder halen, want dankzij de parallel-borrel van foute truien staat het thema voor volgend jaar al vast.

Gelukkig, sportief en voorzichtig
Rest ons niets anders dan iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief – oké, en een béétje duivels 2015 te wensen. Doe voorzichtig, de eerste gipsvlucht is helaas al opgestegen, richting Canada. Kirsten, vanaf hier: een spoedig herstel gewenst.