GGV Weekend 1-3 Juni

GGV Weekend 1-3 Juni

 
Zoals eerder al aangekondigd, wordt er ook dit jaar binnen GGV een weekendje weg georganiseerd om plezier te hebben en elkaar beter te leren kennen. In het weekend van 1,2 en 3 juni zullen we afreizen naar de Utrechtse Heuvelrug. We vertrekken vrijdagmiddag om zondagmiddag/-avond weer in Leiden terug te komen, de locatie is met OV en de auto makkelijk te bereiken. Denk qua kosten aan circa 130,- euro, exclusief eten en drinken. 

 
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen huren we één of twee huisjes waar vanuit we onder andere de lokale cultuur, natuur en een kroeg (of twee a drie) zullen bezoeken. Er zijn voor vrijdag en zaterdag al verschillende activiteiten gepland, maar die houden we expres nog even geheim. Hint: het is geen overbodige luxe zwemkleding mee te nemen 😉 Voor het huisje is sowieso een grasveld waar iedereen die wil kan gaan beach(gras)volleyballen.
 
Zondag 3 juni gaan we een spelletjesmiddag en ‘american style’-barbecue doen. Ofwel, eigen eten en spelletjes mee. Lekker ontspannen – mag ook wel na al dat avontuur de dagen ervoor 😉 – en vrijblijvend. Het is ook mogelijk om je alleen voor deze dag aan te melden, juist voor de GGV’ers met een gezin (en anderen) voor wie drie dagen te veel is, maar die wel graag een deel van het weekend willen meemaken.
 
 
Interesse gewekt?
Meld je aan voor het weekend en/of de spelletjesmiddag  door voor het einde van deze maand (dus binnen 3 weken) een mailtje te sturen naar ggvweekend@gmail.com.
 
Je zal dan gelijk worden meegenomen in de verdere planning en bijtijds informatie krijgen over wat je exact te wachten staat. Denk je misschien te komen, maar weet je het nog niet 100% zeker? Meld je dan vooral alvast aan, maar schrijf dit er bij. 
 
 
Hoop veel van jullie te mogen verwelkomen op het weekend! 🙂
Bij vragen of opmerkingen kun je altijd mailen of Afra (D5), Esmee (D1), Thijs (H3) of Vincent V (H3) aanspreken. 
beheerder-admin