GGV start met nieuwjaarstoernooi

GGV start met nieuwjaarstoernooi

GGV start met nieuwjaarstoernooi

Nieuwjaarstoernooi goed bezocht

Op 2 januari in de avond waren er geen wedstrijden want de toernooien commissie had een nieuwsjaartoernooi in de Vijfmeihal voor ons in petto. 6 teams werden er geformeerd, waarmee flink tegen elkaar werd gestreden. We kunnen concluderen dat de opkomst goed was.

Proost!

Naast passant een lekker te slaan hebben we halverwege geproost op een succesvol nieuwjaar! Naast onze vaste leden waren er diverse oud en nieuwe leden aangehaakt. Al met al een geslaagde avond die door is gegaan tot in de late uurtjes.

Goede voornemens? Kom vrijblijvend een keer meetrainen!

Dus heb jij goede voornemens om in 2015 lekker te gaan volleyballen? Wij hebben dames- en herenteams in de 2e, 3e en 4e klasse. Ook is er een recreantenteam, dat regelmatig meedoet aan toernooien. In alle teams is ruimte voor nieuwe spelers.

Wij trainen elke woensdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur (een training duurt anderhalf uur) en onze thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond. Je kunt altijd een keer langskomen om vrijblijvend mee te trainen. Lid worden kan op elk moment in het jaar. Je kunt ook voor een halfjaarlidmaatschap kiezen.

Dus heb jij volleybalervaring en wil je competitie spelen? Of heb je juist geen ervaring maar wil je graag leren volleyballen? Neem dan contact met ons op.

Wil je een keer meetrainen? Of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Brigitta, onze secretaris. Als je mee wilt trainen, geef dan aan hoeveel volleybalervaring je al hebt.

admin