Primeur: zon tijdens Amelandweekend

Primeur: zon tijdens Amelandweekend

Primeur: zon tijdens Amelandweekend

Wat niemand durfde hopen, gebeurde toch: tijdens het jaarlijkse Ameland beachvolleybalweekend zijn er diverse neuzen verbrand, konden ballen gewóón over het net geserveerd en geslagen worden en, het belangrijkste, bleven we droog. Het was, kortom, een Amelandweekend om nooit te vergeten.

Diverse GGV’ers uit alle teams reisden op vrijdag 27 juni af naar Ameland om op een van de meer dan 130 velden een lekker balletje te slaan. Onder klinkende namen als Vanavond eten we patat, Natte hond, Gewoon Gezellig Volleyballen en Moeders Mooiste traden in totaal tien teams van telkens twee personen aan in de categorie laag en midden laag.

Bikkels
Veel teams kozen er dit jaar voor om alleen de zaterdag te volleyballen, maar de echte bikkels gingen op zondag gewoon nog even door. Dit ondanks uitbundig feesten in de feesttent. Want dat is Ameland: gezelligheid is één ding, maar volleyballen is waar het uiteindelijk om draait.

 

IMAG2401

2-1
Dat de langblijvers ook nog konden zien hoe voetballend Nederland Mexico op het nippertje in de pan hakte, maakte dit sportieve weekend op passende wijze compleet. 2-1 voor GGV!