GGV introduceert halfjaarlidmaatschap

GGV introduceert halfjaarlidmaatschap

GGV komt met een uniek concept: het halfjaarlidmaatschap. Wij hebben dit bedacht omdat we veel leden blijken te trekken die maar tijdelijk in Leiden verblijven, zoals expats. Om kennis te kunnen maken met GGV is er op 27 augustus 2010 een toernooi in de Vijfmeihal. Bovendien verloot de vereniging twee halfjaarlidmaatschappen onder de nieuwe leden.

GGV is een van oudsher Leidse vereniging waar zowel recreatief als in competitieverband gevolleybald kan worden. Behalve veel Leidenaars, trekt de vereniging de laatste jaren steeds meer internationale spelers, met name mensen die vanwege werk of studie tijdelijk in Leiden wonen. Er zijn leden uit onder meer Argentinie, Brazilie, Italie, Duitsland en Zwitserland. Het geeft de vereniging een kleurrijk tintje.

Om deze mensen, maar ook alle Leidenaars die niet meteen voor een heel jaar willen betalen, te faciliteren, bestaat er met ingang van het nieuwe seizoen naast het gebruikelijke jaarlidmaatschap ook een lidmaatschap van een half jaar. Voorzitter Marije Dronkers van de vereniging: “In verschillende teams van onze vereniging is nog plek voor nieuwe leden en met dit unieke concept hopen we mensen voor onze club te interesseren. Voor mensen die eerst op een informele manier kennis willen maken met de vereniging, is er op vrijdagavond 27 augustus een volleybaltoernooi in de Vijfmeihal.” Opgeven voor dit toernooi kan bij Irma: info@ggv-volleybal.nl. Het toernooi begint om 19:30.

admin

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen