2 & 3 oktober: GGV goes lalala Leiden

2 & 3 oktober: GGV goes lalala Leiden

2 & 3 oktober: GGV goes lalala Leiden

De meeste Leidenaren onder ons hebben waarschijnlijk al een beetje de krrrrriebels. Voor hen, maar óók voor iedereen die zich afvraagt wat er nou zo leuk is aan dat hele 3 oktober, gaat GGV op 2 oktober ’s avonds los in en om Lemmy’s en de Morspoort.

Er staan die avond vanaf 20.00 uur diverse Leidse bands geprogrammeerd. Komen Lopen en Jewelste treden op bij de Morspoort en LOS Nederpopcovers staat bij good old Lemmy’s (en is op speciaal verzoek van GGV het nieuwe Leidse volkslied al aan het instuderen. Ideaal meebrulmomentje).

Geen training
Iedereen die het leuk vindt om een biertje/wijntje/frisje te komen doen en de echte 3-oktobersfeer op te snuiven, is op woensdagavond vanaf pakweg 20.00 uur/20.30 uur van harte welkom rondom Lemmy’s en de Morspoort. Even voor de duidelijkheid: er wordt die avond niet getraind.

Regen
En o ja, 99 van de 100 keer regent het op 2 oktober ’s avonds. Maar dat is voor een echte of import-Leidenaar geen reden om niet te komen. Kwestie van pokkenweerbestendige kleding aantrekken.

Dusss….
Jij bent er toch ook bij!?

los

 

[codepeople-post-map]