ZZ verliest ondanks support GGV

ZZ verliest ondanks support GGV

ZZ verliest ondanks support GGV

GGV bezocht afgelopen zaterdag 11 januari de eredivisie basketbalwedstrijd tussen regerend landskampioen ZZ Leiden en Matrixx Magixx in de Vijfmeihal.

De mannen van ZZ hadden minder geluk dan de volleyballers die de avond ervoor op hetzelfde veld speelden: waar alle GGV-teams met 4-0 wonnen, legden de Leidse basketballers het af tegen de club uit Wijchen. De eindstand: 65-74 en een boze coach.

Biertap

Niettemin was het voor de 13 aanwezige GGV’ers, voor wie een speciaal vak achter de basket was gereserveerd, erg leuk om te zien hoe het er op de vloer van de Vijfmeihal óók aan toe kan gaan. Er was harde muziek, er waren dansers, veegjongetjes en iemand in een enorm vogelpak (? Wie zich geroepen voelt, mag zich melden…). Meest inspirerend vonden de meeste GGV’ers toch de biertaps aan de rand van het speelveld. Met voldoende inspiratie voor onze eigen wedstrijden toog een deel van de groep nog af naar… hoe kan het anders: Lemmy’s.

Leukste spelletje

Hier moesten we constateren dat, ondanks de gave schoenen van de basketballers, volleybal toch het leukste spelletje blijft.

basketbal

basketbal

basketbal