Gewijzigde trainingen in de week van 19 januari

Gewijzigde trainingen in de week van 19 januari

Gewijzigde trainingen in de week van 19 januari
In verband met een open dag/avond op het Leonardo da Vinci op woensdag 21 januari (volgende week woensdag) kunnen wij hier die betreffende woensdag helaas niet trainen.
In samenspraak met het Sportbedrijf (de instantie die over de zaalruimte in Leiden gaat) hebben we een vervangende hal weten te vinden, namelijk de sporthal van het Bonaventura college aan de Burggravenlaan. De ingang van deze zaal zit aan de achterzijde in de Verdamstraat.
Schuiven met tijden
Helaas echter, hebben we hier maar 1 veld tot ons beschikking (in plaats van 2), wat betekent dat we iets moeten schuiven met de trainingstijden. Daarnaast zullen de trainingen van H2 en H3 worden samengevoegd op de maandag. Zie onderstaande de indeling van de trainingstijden voor volgende week. LET OP: dit is ALLEEN voor de week van 19 januari zo!
Recreanten trainen normaal
Deze indeling heeft geen betrekking op de recreanten, zij blijven in de Stevenshof op het gebruikelijke tijdstip.
We hadden dit liever al eerder naar iedereen gecommuniceerd, maar we hebben tot op vandaag geprobeerd om genoeg velden te regelen voor volgende week. Dit is dus helaas niet gelukt.
Dank voor je begrip
We begrijpen dat het voor sommigen niet fijn om is om weer op een ander tijdstip of in een andere hal te moeten trainen, maar op deze manier kan iedereen training krijgen, en het is slechts voor 1 week. Wij bedanken jullie voor jullie begrip.
Het schema komt er dan als volgt uit te zien:
Maandag / Monday: Da Vinci
19.30: D3 en D4
21.00: H2/H3 en D2
Woensdag / Wednesday: Bonaventura (Burggravenlaan)
19.30: H1
21.00: D1