Einde seizoen ’09-’10

Einde seizoen ’09-’10

Vrijdag 16 april was de dag waarop toevallig alle heren- en damesteams hun laatste wedstrijd van dit seizoen speelden. Een goede reden dus om die avond lang in de 5-Mei bar te blijven voor de ‘nabespreking’.

Dames 3 hebben uit, hun laatste wedstrijd tegen Leython met 3-1 verloren, maar ze zijn toch als 7e in de poule geeindigd. Dames 2 speelden hun laatste wedstrijd van dit seizoen ook tegen Leython en zij verloren met 3-0. Zij eindigen hiermee op de 6e positie van hun poule. Dames 1 reisden af naar De Ridderhof om Aspasia D2 in te maken met 3-0, goed voor een 5e plaats in de poule.

Heren 1 speelden hun laatste wedstrijd in de 5-Mei hal en gebruikten het thuisvoordeel om de heren van Leython met 3-0 te verslaan. H1 is uiteindelijk als 7e in de poule geeindigd en speelt dus ook komend seizoen in de 3e klasse. Heren 2 speelden uit tegen Castellum in Alphen a/d Rijn. Castellum bleek, ondanks de emotionele winst door een 29-31 setstand, helaas te sterk. H2 heeft de promotie naar de 4e klasse niet kunnen vasthouden en zal komend seizoen dus weer 5e klasse spelen.

admin

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen