Heren 1 en Dames 4 in de top drie

Heren 1 en Dames 4 in de top drie

Heren 1 en Dames 4 in de top drie

Ruim een maand na de start van de competitie beginnen zich wat zaken af te tekenen. Zowel heren 1 als dames 4 maken indruk, met beide een voorlopige top drie-plek. Voor de teams die harder moeten knokken een troost: we zijn pas net op weg.

Het gloednieuwe Dames 4 zette de verrassende positieve start de afgelopen wedstrijden gewoon door. Met enthousiasme en hard werken weten zij zich te handhaven in de hoogste regionen van de ranglijst.

Bouwen
Heren 1 is ook aan het bouwen. Alsof het vorige lastige seizoen helemaal niet heeft bestaan, slaan de heren fluitend om zich heen en wisten daarmee ook een voorlopige top drie-plek te bereiken.

Gering aantal wedstrijden
Heren 2 valt daar net buiten, want staat momenteel op nummer vier, maar gezien het geringe aantal wedstrijden dat Heren 2 heeft gespeeld, kan daar nog van alles gebeuren. Iets vergelijkbaars gebeurt bij Dames 2, dat in de afgelopen maand maar één keer hoefde aan te treden.

De weg omhoog
Van de overige teams is bekend dat er hard wordt geknokt, vaak ook prima wordt gespeeld, maar dat punten (nu nog) achterwege blijven. Laten we elkaar vooral ook blijven aanmoedigen, en erop vertrouwen dat die puntenregen straks gaat komen, als we allemaal nog beter op elkaar ingespeeld zijn. Aan de kwaliteit en inzet van de teams zal het niet liggen.