Competitieseizoen vordert

Competitieseizoen vordert

Competitieseizoen vordert

Het seizoen vordert inmiddels. Veel teams spelen om de week en een aantal teams mag vieren dat zij op koers liggen met de doelstelling.

Heren 1

Dat geldt bijvoorbeeld voor Heren 1, dat de eerste helft van het seizoen helaas moest afsluiten met een iets minder goede prestatie. Maar in het tweede gedeelte weten ze de prachtige vijfde plek in de poule te hanteren. De top twee is in zicht.

Dames 2

Ook Dames 2 houdt zich keurig aan de eigen voorspelling: zij staan nu zesde in de poule en zijn hiermee een plek gezakt. Na een kortdurende dip van enkele wedstrijden, werd de laatste wedstrijd weer op klinkende wijze gewonnen. De vierde positie komt volgende week snel binnen bereik.

Dames 1

Dames 1 dat toch hard blijft knokken en ondanks de tegenslagen punten blijft pakken. De dames staan nu op de tiende plaats.

Heren 2

Heren 2 begint eindelijk warm te draaien, na de winterstop zijn het aantal wedstrijden flink toegenomen. Niettemin staan ze op een veelbelovende derde plek en zal het voor de tegenstanders nog een flinke kluif zijn om deze te veroveren. De tweede plek zit er dit seizoen helaas niet meer in. Een mooie doelstelling voor volgend seizoen.

Dames 3

Dames 3 heeft elf wedstrijden gespeeld en mag ook hard aan de bak. Gelukkig hebben zij de stijgende lijn ook te pakken. De dames wonnen in elk geval de laatste twee wedstrijden.

Heren 3

Heren 3 heeft dit seizoen een flinke uitdaging. Met een compleet nieuw team zijn er genoeg ambities. De sfeer zit er goed in, nu de resultaten nog.

Dames 4

Dames 4 is volop actief. Na een wervelend start in het eerste gedeelde van het seizoen, zakte het tijdelijk een beetje in, maar de wedstrijd van 16 januari leverde een 1-3-overwinning op. Alle reden voor een feestje dus. In de ranglijst staan de dames nu op de zesde plek.

admin