CityBeachtoernooi 2009

CityBeachtoernooi 2009

GGV grote winnaar bij CityBeachtoernooi in Leiden

Vrijdagavond 8 augustus hebben vijf GGV-teams meegedaan aan het Crocs CityBeachtoernooi op de Beestenmarkt. 2 Dames- en 2 Herenteams speelden in de 2×2 poule. Het vijfde team heeft in wisselende samenstelling in de 4×4 mixed meegespeeld.

De 4×4 mixed was vooral een gezellige poule, maar zeker ook fanatiek. Na twee rondes bleek het team “GGV – Lekker Volleyballen” of ook wel het team met Anouk en Marije in de basis aangevuld met wisselende GGV-spelers uit de 2×2 de poulewinnaar!

In de 2×2 poule werd op hoog niveau gespeeld. Met name de herenteams waren sterk en aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk stond na twee voorrondes “GGV – Heren 1 zoekt spelers” in de finale! Zij ontmoetten daar een sterk spelend Italiaans team, wat de finale erg spannend maakte. Voortdurend schalde over de Beestenmarkt “GGV – Heren 1 zoekt spelers loopt in” en “GGV – Heren 1 zoekt spelers staat voor!”.

Na een aantal matchpoints aan beide kanten hebben Michel en Jaap de Italianen in de finale verslagen! Succes voor de heren en GGV!

admin

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen