Blog

Welkom bij GGV

Welkom bij GGV

Volleybalvereniging GGV is een Leidse volleybalvereniging met een internationaal tintje. Naast gewoon Nederlands met soms een klinkende Leidse R, hoor je bij ons ook Italiaans, Spaans, Engels, Duits, Grieks, Pools… Dat maakt GGV een bijzondere vereniging. Iedereen is er welkom.

Voorop staan onze sportieve prestaties. Dat was al zo bij onze oprichting in 1952. Op dit moment zijn er 10 competitiespelende teams, waaronder drie heren-, zes damesteams, een mixteam en hebben we twee actieve recreantenteams. Onze teams spelen eerste tot en met vierde klasse en we trainen op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. De wedstrijden zijn meestal vrijdagavond of zaterdag. In de zomer zijn we op de woensdag- en vrijdagavonden te vinden op het strand van Katwijk voor een wedstrijdje beachvolleybal. Lees verder…

Sportcomplex 1574

Sportcomplex 1574

Na de zomer is het eindelijk zover: het nieuwe sportcomplex 1574 wordt o.a. door GGV komend wedstrijd seizoen in gebruik genomen. Afgelopen week hebben wij een rondleiding gehad op het bouwterrein aan de Boshuizerkade. De twee nieuwe hallen beschikken over totaal 7 volleybalvelden en voldoen aan de laatste normen.

De Vijf mei hal, waar GGV zijn volleybal wedstrijden speelt, wordt na tientallen jaren trouwe dienst door sportcomplex 1574 vervangen. We kunnen oprecht uitkijken naar de GGV kick-off van het seizoen 2023-2024 in het nieuwe complex.

Blacklight toernooi

Blacklight toernooi

Met gepaste trots presenteren wij op 21 januari het blacklighttoernooi! Meld je snel individueel of als groep aan en neem je glow in de dark outfit, al je glowsticks en niet GGV-ers in glow mee. We starten om 19:00 en het zal rond 22:45 zijn afgelopen. We zoeken nog leden voor de op- en afbouw. Let op, dit populaire evenement kan snel vol zijn, dus wees snel er snel bij. De deadline voor inschrijven is woensdag 4 januari! De kosten zijn 4 euro per persoon. Inschrijven is alleen mogelijk via de knop in de GGV nieuwsbrief van december.

Extra trainingen

Extra trainingen

Op de donderdagavond heeft GGV een extra volleybalveld in gebruik genomen en gaan wij dit veld o.a. gebruiken voor vrije-, scheidsrechter-, verdedigings- en aanvalstrainingen. Je kunt je online aanmelden voor een training. Ook is het mogelijk om met je team het veld te reserveren voor een oefenwedstrijd. Op 9 en 23 februari een nieuw trainers- en coachingscursus op het programma. We zullen de agenda regelmatig updaten.

Start seizoen 2022-’23

Start seizoen 2022-’23

15 augustus is het zover, dan gaat het volleybal seizoen 2022-’23 van start en ruilen we het strand in voor de vertrouwde sporthal. Op 9 september om 21:00 staat ook de kick-off op het programma met een leuke activiteit in de Vijfmeihal, waarbij de ACCIE eveneens het nieuwe activiteitenprogramma presenteert.

Vanwege de grote animo zal het beachvolleybal op strand van Katwijk bij goed weer nog met twee weken verlengt worden.

Sportzomer 2022: beachvolleybal & training

Sportzomer 2022: beachvolleybal & training

Goed nieuws, de sportzomer 2022 gaat door. Vanaf woensdag 1 juni is GGV wekelijks op de woensdagavond te vinden op het strand in Katwijk (Zuid boulevard bij Willy Zuid) voor een potje beachvolleybal! Ook worden er beachvolleybal clinics gegeven en sluiten we soms af met een GGV kampvuur. Nieuw dit jaar is dat er ook beachtraining wordt gegeven. Inschrijven is mogelijk via de link nieuwsbrief.

Bekijk het programma sportzomer 2022

Resultaten wedstrijden

Resultaten wedstrijden

Na een onrustig seizoen, met een beperkte corona stop en een eindsprint in de laatste twee maanden mogen we weer tevreden zijn met de resultaten dit seizoen. Het was een mooi seizoen, vol gezelligheid en activiteiten.

DS1 handhaving 1e klasse
DS2 handhaving 2de klasse
DS3 handhaving 3e klasse
DS4 handhaving naar 3e klasse
DS5 handhaving 4e klasse
DS6 handhaving 4e klasse
HS1 handhaving naar 2e klasse
HS2 handhaving naar 3e klasse
HS3 handhaving 4e klasse

Recreanten 1 handhaving

Vanaf woensdag 1 juni start de sportzomer, het volleybal seizoen start maandag 15 augustus.

Corona volleybal update

Corona volleybal update

Vanaf vrijdag 28 januari is het normale trainingsschema weer van kracht. Ook de competitie wedstrijden vrijdag en zaterdag kunnen weer doorgang vinden. De wedstrijden die niet gespeeld zijn, worden opnieuw ingepland. Leden ontvangen nadere informatie per mail, zoals het wedstrijdschema en welke maatregelen er van toepassing zijn.

Blijf gezond en tot snel op het volleybalveld!

Programma activiteiten

Programma activiteiten

Naast de volleybaltrainingen en wedstrijden heeft onze activiteitencommissie voor dit seizoen weer een mooi programma.

We starten het seizoen met een diner rouler, skiën in snowworld en het kerstdiner. In de tweede helft staan activiteiten zoals karten, kroegentocht, black-light toernooi, GGV eindfeest op het programma. We ronden het seizoen af met de het GGV weekend en het Ameland weekend! Voor de leden volgt meer informatie binnenkort per mail.

Start volleybal seizoen ’21-’22

Start volleybal seizoen ’21-’22

Het volleybal seizoen 2021-’22 zijn we gestart met onze jaarlijkse GGV kick-off. Tijdens dit toernooi is het voor bestaande en nieuwe leden mogelijk om kennis maken met GGV en praktische zaken te regelen.

Zo is er een warming-up georganiseerd door de TC, heeft onze activiteiten commissie het programma met alle activiteiten voor dit seizoen betekent gemaakt, was het mogelijk om direct je inschrijving te regelen en het GGV tenue op te halen. Ook zijn al onze vrijwilligers en de winnaars in het zonnetje gezet.