Blog

Welkom bij GGV

Welkom bij GGV

Volleybalvereniging GGV is een Leidse volleybalvereniging met een internationaal tintje. Naast gewoon Nederlands met soms een klinkende Leidse R, hoor je bij ons ook Italiaans, Spaans, Engels, Duits, Grieks, Pools… Dat maakt GGV een bijzondere vereniging. Iedereen is er welkom.

Voorop staan onze sportieve prestaties. Dat was al zo bij onze oprichting in 1952. Op dit moment zijn er 12 competitiespelende teams, waaronder vier heren-, zeven damesteams en zijn er twee actieve recreantenteams. Onze teams spelen eerste tot en met vierde klasse en we trainen op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. De wedstrijden zijn meestal vrijdagavond of zaterdag. In de zomer zijn we op de woensdagavonden te vinden op het strand van Katwijk voor beachvolleybal training en een wedstrijdje beachvolleybal. Lees verder…

GGV naar Sportcomplex 1574

GGV naar Sportcomplex 1574

Het nieuwe sportcomplex 1574 is geopend!

GGV volleybal speelt de thuiswedstrijden op de vrijdagavond in de prachtige (top)sporthal. Dit complex beschikt over 7 volleybalvelden. Direct na binnenkomst kunt u het overzicht vinden welke kleedkamer er beschikbaar zijn voor de thuisspelers en onze gasten. GGV maakt gebruik van de sporthal op de eerste verdieping. De trap is aan de rechterkant.

Parkeren is mogelijk in nabijheid van het complex of op de parkeerplaats achter de oude hal.

Start volleybal 2023-’24

Start volleybal 2023-’24

14 augustus gaat het volleybal seizoen 2023-2024 van start en sluiten we het beachvolleybal seizoen af. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Dit seizoen gaat GGV sportcomplex 1574 voor de wedstrijden in gebruik nemen

Wil jij ontdekken of volleyballen bij onze vereniging iets voor jou is? Voor het komende seizoen zijn er nog enkele plekken vrij. Meld je aan via het formulier meetrainen en kom gerust een keer vrijblijvend volleyballen.

Sportzomer 2023: beachvolleybal

Sportzomer 2023: beachvolleybal

Vanaf woensdag 31 mei is GGV wekelijks op de woensdagavond op het strand in Katwijk bij Willy Zuid te vinden voor beachvolleybal. Om 19:30 starten de beachvolleybal trainingen, clinics, toernooitjes. Regelmatig sluiten we af met een kampvuur. Inschrijven voor de beachvolleybal trainingen is mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bekijk hier het programma sportzomer 2023

GGV 70 jaar

GGV 70 jaar

GGV bestaat 70 jaar. Nadat op 15 april de laatste wedstrijden zijn gespeeld gaat vanaf 21:00 heel GGV los bij de Vergulden Kruik. Het GGV feest van seizoen 22-23 is het moment om bij de overwinningen stil te staan en gezellig het seizoen af te vieren!

Naast de gebruikelijke gouden bal uitreiking, goudkleurige drankes en geklonken en gelaste vriendschappen zal deze avond in het thema staan van de jaren 70! Deelname is gratis, inschrijven is wel verplicht en gaat via de nieuwsbrief. Oud GGV leden zijn natuurlijk ook welkom.

Sportcomplex 1574

Sportcomplex 1574

Na de zomer is het eindelijk zover: het nieuwe sportcomplex 1574 wordt o.a. door GGV komend wedstrijd seizoen in gebruik genomen. Afgelopen week hebben wij een rondleiding gehad op het bouwterrein aan de Boshuizerkade. De twee nieuwe hallen beschikken over totaal 7 volleybalvelden en voldoen aan de laatste normen.

De Vijf mei hal, waar GGV zijn volleybal wedstrijden speelt, wordt na tientallen jaren trouwe dienst door sportcomplex 1574 vervangen. We kunnen oprecht uitkijken naar de GGV kick-off van het seizoen 2023-2024 in het nieuwe complex.

Blacklight toernooi

Blacklight toernooi

Met gepaste trots presenteren wij op 21 januari het blacklighttoernooi! Meld je snel individueel of als groep aan en neem je glow in de dark outfit, al je glowsticks en niet GGV-ers in glow mee. We starten om 19:00 en het zal rond 22:45 zijn afgelopen. We zoeken nog leden voor de op- en afbouw. Let op, dit populaire evenement kan snel vol zijn, dus wees snel er snel bij. De deadline voor inschrijven is woensdag 4 januari! De kosten zijn 4 euro per persoon. Inschrijven is alleen mogelijk via de knop in de GGV nieuwsbrief van december.

Extra trainingen

Extra trainingen

Op de donderdagavond heeft GGV een extra volleybalveld in gebruik genomen en gaan wij dit veld o.a. gebruiken voor vrije-, scheidsrechter-, verdedigings- en aanvalstrainingen. Je kunt je online aanmelden voor een training. Ook is het mogelijk om met je team het veld te reserveren voor een oefenwedstrijd. Op 9 en 23 februari een nieuw trainers- en coachingscursus op het programma. We zullen de agenda regelmatig updaten.

Start seizoen 2022-’23

Start seizoen 2022-’23

15 augustus is het zover, dan gaat het volleybal seizoen 2022-’23 van start en ruilen we het strand in voor de vertrouwde sporthal. Op 9 september om 21:00 staat ook de kick-off op het programma met een leuke activiteit in de Vijfmeihal, waarbij de ACCIE eveneens het nieuwe activiteitenprogramma presenteert.

Vanwege de grote animo zal het beachvolleybal op strand van Katwijk bij goed weer nog met twee weken verlengt worden.

Sportzomer 2022: beachvolleybal & training

Sportzomer 2022: beachvolleybal & training

Goed nieuws, de sportzomer 2022 gaat door. Vanaf woensdag 1 juni is GGV wekelijks op de woensdagavond te vinden op het strand in Katwijk (Zuid boulevard bij Willy Zuid) voor een potje beachvolleybal! Ook worden er beachvolleybal clinics gegeven en sluiten we soms af met een GGV kampvuur. Nieuw dit jaar is dat er ook beachtraining wordt gegeven. Inschrijven is mogelijk via de link nieuwsbrief.

Bekijk het programma sportzomer 2022